Αρχική Σελίδα (ΕΛΛ) » Προβολή πρότασης

Προβολή πρότασης

08.09.2017

Ειδική προπτυχιακή υποτροφία "One of a Kind" του Ιδρύματος Ωνάση, ακαδ. έτους 2017-18

Το Ίδρυμα Ωνάση, αναγνωρίζει και επιβραβεύει νέους που καταφέρνουν να κάνουν σημαντικά βήματα στην πορεία της ζωής τους, ξεπερνώντας εμπόδια, περιορισμούς και αντιξοότητες, κυρίως κοινωνικού, ταξικού και φυλετικού περιεχομένου.

Το Ίδρυμα Ωνάση, σε αναγνώριση της προσφοράς των αδελφών Αντετοκούνμπο στον αθλητισμό, της επιτυχημένης πορείας που έχουν διανύσει και λαμβάνοντας υπόψη τη δυσχερή κοινωνική τους αφετηρία, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2017/2018 τη χορήγηση μιας (1) Ειδικής Υποτροφίας “One of a Kind” για προπτυχιακές σπουδές σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ελλάδας.

Η Ειδική Προπτυχιακή Υποτροφία “One of a Kind” του Ιδρύματος Ωνάση, αφορά φοιτητές που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και είναι τέκνα αλλοδαπών γονέων.

Η υποτροφία θα απονεμηθεί σε απόφοιτο/η Ελληνικού Δημόσιου Γενικού ή/και Επαγγελματικού Λυκείου που υπάγεται στο 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, σχολικού έτους 2016/2017, που έχει εισαχθεί ως πρωτοετής φοιτητής/τρια σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ελλάδας κατά το ακαδ. έτος 2017/2018, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Η υποτροφία καλύπτει την διάρκεια σπουδών του υποτρόφου, όπως ορίζεται από το επίσημο πρόγραμμα σπουδών της σχολής, υπό την προϋπόθεση ότι ο υπότροφος συνεχίζει με επιτυχία τις σπουδές του μέχρι τη λήξη τους.

Οι επι μέρους όροι παροχής της υποτροφίας αναφέρονται στην προκήρυξη, που μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ για την συμμετοχή στην διαδικασία επιλογής θα πρέπει να υποβληθεί σχετική αίτηση/υπεύθυνη δήλωση, φόρμα της οποίας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30/09/2017