Αρχική Σελίδα (ΕΛΛ) » Προβολή πρότασης

Προβολή πρότασης

23.04.2021

Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής στην εθελοντική ομάδα του UN SDSN Youth Greece

(Δίκτυο Λύσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης Νέων Ελλάδος)

Με την πρωτοβουλία του παγκόσμιου προγράμματος SDG Students Program, το UN SDSN Youth επιχειρεί να δημιουργήσει και να κινητοποιήσει ανά τον κόσμο ομάδες νέων, που ανήκουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε μία παγκόσμια προσπάθεια για την επίτευξη της Ατζέντας του 2030 και των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs).

Το Πανεπιστήμιο, ως επίσημο μέλος του Δικτύου επιθυμεί να δημιουργήσει μία ομάδα (Hub), που θα δραστηριοποιηθεί πάνω στα θέματα βιωσιμότητας εντός του Πανεπιστημίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει και αφορούν τη στελέχωση της ομάδας του ΕΚΠΑ και βρίσκεται εδώ.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου, ανεξαρτήτως τμήματος/γνωστικού υπόβαθρου, έτους φοίτησης και ηλικίας.

Το Δίκτυο Λύσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης Νέων Ελλάδος αναζητά να στελεχώσει την επίσημη ομάδα του στο ΕΚΠΑ! Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRqxERsE_PliKNys_PWggjitzi4q-CdMMMsFpsNvGorfRgNA/viewform

Το Δίκτυο United Nations SDSN Youth Greece

Το Δίκτυο Λύσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης Νέων Ελλάδος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2016. Εντάσσεται στο Παγκόσμιο Δίκτυο Λύσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης (UN SDSN) και την Agenda 2030, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών. Βασικός σκοπός του είναι η ενασχόληση των νέων της Ελλάδας με τη δημιουργία λύσεων και την επιμόρφωση προς τα θέματα της αειφόρου ανάπτυξης.