Αρχική Σελίδα (ΕΛΛ) » Προβολή νέων

Προβολή νέων

24.03.2021

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ πτυχιούχων εξεταστικής περιόδου Φεβρουαρίου 2021

Γνωρίζουμε στους φοιτητές που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους κατά την εξεταστική περίοδο Φεβρουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως την ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ 2021 και ώρα 11.00.

Οι φοιτητές προκειμένου να λάβουν μέρος στην ορκωμοσία θα πρέπει να υποβάλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση mmitrop[at]uoa[dot]gr, ΚΑΙ απαραιτήτως κοινοποίηση στην gastraka[at]pspa.uoa[dot]gr τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Αίτηση ορκωμοσίας και επισυναπτόμενα δικαιολογητικά όπως αναφέρονται στην αίτηση (πατήστε εδώ)
  • Υπεύθυνη Δήλωση (πατήστε εδώ)

Όλα τα δικαιολογητικά ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ

από ΤΕΤΑΡΤΗ 24.3.2021 μέχρι και ΤΕΤΑΡΤΗ 7.4.2021


ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα λάβετε επιβεβαίωση λήψης της αίτησης στο email σας.

Οδηγίες για τη σύνδεσή σας στην εξ αποστάσεως διαδικασία θα σταλούν στο e-mail σας λίγες ημέρες πριν την ορκωμοσία.

Για τον τρόπο αποστολής ή παραλαβής (αναλόγως των περιορισμών που θα ισχύουν λόγω COVID) των πτυχίων/αναλυτικών θα ενημερωθείτε την ημέρα της ορκωμοσίας.

Περάτωση σπουδών: ΔΕΝ είναι απαραίτητη για την αποφοίτηση!!! Την χρειάζονται μόνο φοιτητές που θέλουν π.χ. να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή σε μεταπτυχιακό, για εξέλιξη στην εργασία τους, για κατάταξη στο στρατό κ.λπ. Σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη να καταθέσετε περάτωση σπουδών πριν την λήψη του πτυχίου σας, υποβάλλετε ηλεκτρονικό αίτημα επισυνάπτοντας και το σχετικό για την κάθε περίπτωση δικαιολογητικό στο gastraka[at]pspa.uoa[dot]gr από την 8η Απριλίου (επόμενη ημέρα της λήξης αιτήσεων ορκωμοσίας) μέχρι και 1 μέρα πριν την ορκωμοσία.

Αθήνα, 23 Μαρτίου 2021

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Ε.Δ.Δ.