Αρχική Σελίδα (ΕΛΛ) » Προβολή νέων

Προβολή νέων

15.01.2020

ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η αίθουσα των Προπυλαίων κλείνει εκτάκτως για επισκευή/ανακαίνιση και γι’ αυτό το λόγο:

Η ορκωμοσία των πτυχιούχων της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Α – Ω ώρα 10:00 (προσοχή: ώρα προσέλευσης φοιτητών 9:00 και επισκεπτών 9:45

στην Αίθουσα Αγγελοπούλου στην οδό Αριστείδου 11. 

Εφιστούμε την προσοχή ως προς την αναγκαιότητα επίδειξης αστυνομικής ταυτότητας για την απαραίτητη ταυτοπροσωπεία. Παρακαλούμε οι φοιτητές/τριες κατά την άφιξή τους στην Αίθουσα να αναζητήσουν τις υπαλλήλους της Γραμματείας, προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους και να αναγνωστεί το όνομά τους κατά την απονομή του πτυχίου. Τήβεννοι δεν θα δοθούν.

Τα υπόλοιπα ισχύουν ως έχουν:

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος (Θεμιστοκλέους 6 & Γαμβέτα, 1ος όροφος) την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 10:00 – 13:00 για την παραλαβή της καθομολόγησης. Η παραλαβή της καθομολόγησης είναι υποχρεωτική (μπορεί να παραληφθεί και από άλλον χωρίς εξουσιοδότηση). Οι φοιτητές που βρίσκονται εκτός Αθηνών μέχρι την ημέρα της ορκωμοσίας μπορούν κατ’ εξαίρεση να παραλάβουν την καθομολόγηση στην ορκωμοσία.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: οι φοιτητές που θα ορκιστούν στο εξωτερικό παρακαλούνται να στείλουν στο mmitrop[at]uoa[dot]gr το τηλέφωνο και το φαξ της Πρεσβείας ή του Προξενείου που υπάρχει κοντά τους, προκειμένου να ορκιστούν εκεί.